Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

feedback - szuwar69

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
282 Wyświetlenia
szuwar69

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
cz

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
evog

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Znam szuwar69, często rozmawiam z nim o rękach i robimy sweaty. Cechuje go bardzo dobry hand reading. Imo posiada skilla na rozwalanie NL100, do tego jest nastawiony na rozwój.
Polecam oferty wystawione przez szuwar69 _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

Znam szuwar69 osobiście, kilka razy go sweatowałem, jak też byłem przez niego sweatowany. Co tu dużo gadać: solidny gracz nl100 i jego oferty na ten limit są na pewno mega +++EV.

Odpowiedz
Cytat