Napisane przez Stellified
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
obserwuję od początku i typ zupełnie nie rozwija się w zgodzie z moimi wyobrażeniami. rozwija się 4x szybciej. jak mu binknie, to będzie moda na teigrekpe, wywiady i inne duperele. na razie nie ma mody na teigrekpe, z czego się cieszę, bo mogę bezkarnie stakować i walić sążne profity.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Stellified w zasadzie wyczerpał temat 
Ale od siebie mogę dodać że największe przychody w mojej tabelce są własnie na jego ofertach. Ręczę za typa