Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback tomasmt

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
385 Wyświetlenia
tomasmt

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam do wyrażania opinii na mój temat :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
TEIGREKPE

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Znasz tomasa osobiście, kilka razy go stejkowałem głownie live, szybkie rozliczenie. Gracz moim zdaniem warty uwagi.

Odpowiedz
Cytat
majslaw

po pierwszym staiku moge polecic , mial trwac tydzien , poszlo w 3 dni
proficik jest , rail byl , czego wiecej chciec? _thumbsup:

pozdrawiam kolege

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat