Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback vA.Risk

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
558 Wyświetlenia
1Risk1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dotychczasowe wyniki mtt

http://pokerprolabs.com/va.risk/PokerStars

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Solidny i bardzo uczciwy gracz . Znam Riska od dwóch lat, nie raz robiliśmy małe interesy. Zawsze dotrzymywał słowa. Przez rok czasu namawiałem go aby się zarejestrował na pokerstrategy.com, w końcu się udało z czego jestem niezmiernie zadowolony.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Wszystko OK. Polecam :)

Odpowiedz
Cytat