Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Feedback - wafflecop

2 Posts
2 Users
0 Reactions
738 Views

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

1 reply
Danny177

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Jestesmy, razem z 7okerem (on juz nie ma zlota wiec pisze tez w jego imieniu) po poltora miesiecznym stakingu dla wafflecopa i chyba czas na podsumowanie.

Wszystko przebiegalo zgodnie z ustalonymi zasadami, mielismy staly kontakt, wglad w hh, jakies screeny etc. Widac bylo ze stakowany sie staral, gral swoje agame wiec na jego grze mozna bylo w 100% polegac. Poza tym chyba gracze NLa maja swiadomosc jego umiejetnosci, ja pomimo ze z NLowego swiatka duzo nie wiem to tutaj mialem swiadomosc ze mamy do czynienia z kims kompetentnym.

Poza tym waffle gral na jakosc nie na ilosc, co w ostatecznym rozliczeniu przejawilo sie ugraniem nieco mniejszej ilosci rozdan, ale zachowal sie bardzo fair, bo pomimo braku ustalen w razie ugrania mniejszej ilosc rozdan, oddal nam swoj rakeback ktory planowo mial zachowac.

Wplaty i wyplaty szly bardzo sprawnie, przez paltforme, dzieki czemu nei trzeba bylo placic prowizji. Wszystko rozliczone na czas i oczywiscie co do 1$.
Pozdr