Spoiler
Napisane przez kair0s
Napisane przez sz3sz
ciekawe czy i tym razem miszczowi znudzi sie granie po kilku sesjach i w kuluarach postawi ultimatum inwestorom, ze albo pozwalaja mu odpuscic staking albo na zlosc go storbi
anyone wanna bet ?Muszę potwierdzić prawdziwość tej smutnej historii.
Sprawa dotyczy tego stejka: LONGTERM part III - PS/888 - SOLD
który dla mnie osobiście był jednym z najbardziej przykrych doświadczeń na forum stakingu. Długo przed końcem stejka, będąc na -, organizator stwierdził że nie opłaca mu się dotrzymywać umowy i woli szukać szczęścia w sesjach dziennych, gdzie ewentualną kaskę zobaczy od razu, zamiast wyprowadzać longterm na plus. Inwestorzy mogli się jedynie pocieszyć, że otrzymali chociaż aktualne udziały w rollu.Mimo że dziecinność i bezczelność uników stosowanych przez gracza
Napisane przez gollobunia
To że waszej grupie (gdzie rezerwowaliście całość ofert a potem sobie rozdzielaliście) w ostatnich miesiącach wyszły same złe inwestycje ( głównie longtermy) to już tylko i wyłącznie wasz problem ...powinna być oczywista dla każdego, to po mnie spływają kompletnie,
albowiem m.in. zniesmaczony tą sprawą nie inwestowałem od tego czasu w longtermy na forum, a mogę jak wyżej poświadczyć prawdziwość kwestii poruszanych przez sz3sza i Rebusa.Zabawne, że nie można było od tego feralnego stejka uświadczyć longtermów gracza, aż tu nagle widzimy, że jednak ciągnie wilka do lasu.
Podpisuję się pod tym postem
Wszystko wyżej wymienione niestety miało miejsce.