Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

gollob_unia

25 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
6,518 Wyświetlenia
OzzyM
Spoiler

Napisane przez kair0s

Napisane przez sz3sz
ciekawe czy i tym razem miszczowi znudzi sie granie po kilku sesjach i w kuluarach postawi ultimatum inwestorom, ze albo pozwalaja mu odpuscic staking albo na zlosc go storbi :rolleyes:

anyone wanna bet ?

Muszę potwierdzić prawdziwość tej smutnej historii.

Sprawa dotyczy tego stejka: LONGTERM part III - PS/888 - SOLD
który dla mnie osobiście był jednym z najbardziej przykrych doświadczeń na forum stakingu. Długo przed końcem stejka, będąc na -, organizator stwierdził że nie opłaca mu się dotrzymywać umowy i woli szukać szczęścia w sesjach dziennych, gdzie ewentualną kaskę zobaczy od razu, zamiast wyprowadzać longterm na plus. Inwestorzy mogli się jedynie pocieszyć, że otrzymali chociaż aktualne udziały w rollu.

Mimo że dziecinność i bezczelność uników stosowanych przez gracza

Napisane przez gollobunia
To że waszej grupie (gdzie rezerwowaliście całość ofert a potem sobie rozdzielaliście) w ostatnich miesiącach wyszły same złe inwestycje ( głównie longtermy) to już tylko i wyłącznie wasz problem ...

powinna być oczywista dla każdego, to po mnie spływają kompletnie,
albowiem m.in. zniesmaczony tą sprawą nie inwestowałem od tego czasu w longtermy na forum, a mogę jak wyżej poświadczyć prawdziwość kwestii poruszanych przez sz3sza i Rebusa.

Zabawne, że nie można było od tego feralnego stejka uświadczyć longtermów gracza, aż tu nagle widzimy, że jednak ciągnie wilka do lasu.

Podpisuję się pod tym postem :rolleyes: Wszystko wyżej wymienione niestety miało miejsce.

Odpowiedz
Cytat
pfolus

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

również miałem podobną sytuację, piszę ku przestrodze. Byłem 50% udziałowcem, autor zaliczył w kilka dni swinga który zjadł lwią częśc rolla, po czym stwierdził że brakuje mu motywacji i zaproponował zakończenie stackingu. Mało profesjonalnie.

Odpowiedz
Cytat
gollobunia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dziekuje bardzo krytyka też jest potrzebna aby stawać się tylko coraz lepszym :sdrink

Będę musiał poprosić całą reszte osób zadowoloną (których jest pewnie ponad 95 %) o wpisy :)

Nawet na allegro super sprzedawcy nie maja 100 % pozytywow.. A jednak sa super sprzedawcami...

Odpowiedz
Cytat
Neogracz

Wyniki w porządku, kiepski railing.

Odpowiedz
Cytat
MichalxD

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Jak dla mnie pozytywny gracz. Wszystkie zasady jasne i szybka wypłata na p*

Odpowiedz
Cytat