Skip to forum
Notifications
Clear all

Jabbac Feedback

3 Posts
2 Users
0 Reactions
283 Views
jabbac

A w tym wątku proszę o feedback :)

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
2 replies
jabbac

ponieważ za nami już 2 wspólne stackingi, podbijam i serdecznie proszę o feedback :)

Reply
Droocers

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
To ja coś napisze:
stakowałem 2 razy, jeśli chodzi o kontakt, rozliczenie i sprawy organizacyjne to jak najbardziej plus :f_thumbsup: szkod niedzieli gdzie wariancja nie była po naszej stronie i wkradło się troche zdenerwowania (może lekki tilt) może next time wariancja odda, pzdr

Reply