Skip to forum
Notifications
Clear all

mchzstyle feedback

3 Posts
3 Users
0 Reactions
2,854 Views
mchzstyle

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
2 replies
THCFalcon

mchzstyle jest dobry

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
GoverN666

Współpracujemy od dłuższego czasu, mogę śmiało polecic. :) Choć gramy zupełnie inne odmiany znamy się się prywatnie, więc jestem pewny że nie będzię żadnych nie miłych akcji związanych ze stakingiem :)

Reply