Napisane przez demetri1978
I am a well known backer that has backed over 400 poker players over the last 10 years.
NegPL was one of my players. Trust wise 10/10 dedication 10/10, always did as I asked and would always get amazing reviews/reports from some of the best coaches in the world. He is one of the best players I have backed through the years.
I wish the best of luck.
well, your word is worth shiet i guess. u spit 10 out of 10 just like that, to help others ? to give honest opinion ? and now telling another story coz what happened ? regaldless of negs fault. u lie. thats your profile now.
lol nie wiem kto minusuje moj post, ale musi byc niezle pojebany.
koles wystawia opinie o negu na 10 na 10 i ssie mu ostro jak to od lat wspolpracuja i jest zajebiscie. a po 2 miechach pierdoli ze neg taki czy owaki. olewam watek nega bo to nie jest istotne i nie twierdze ze neg jest ultra kozakiem ziomem itp. zwracam tylko uwage ze koles jest klamca , wbija na watek o ocenach i klamie, idealizuje jak to nie jest zajebiscie , oszukuje potencjalnie innych stakerow nega w watku ktory ma dostarczac wiarygodnego info dla ludzie sklonnych zainwestowac kase. w skrocie gosc ma was w dupie, a jak mu sie nie uklada to obraca kota ogonem i pierdoli w 2ga strone. dalby opinie 6/10 jakies wartosciowe info odnosnie wspolpracy to teraz by to inaczej wygladalo.
merytorycznie gowno wiemy o tym co sie stalo porocz tego ze neg jest rude, lol a o stejkerze wiemy ze jest klamca.
2 minusy moga byc ( od nega i stejkera ) ale 3 ? 3ci to jakis pacan. peace.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.