Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

o2striker Feedback

3 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
2,236 Wyświetlenia
o2striker

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
asiarat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Polecam tego alegrowicza !

Odpowiedz
Cytat
Kubek1988

Polecam gracza! co najmniej kilka transakcji przeprowadzonych, zero problemów i dobry kontakt

Odpowiedz
Cytat