Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rippedron Feedback

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
4,117 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Trener
Majkelx23

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dobry gracz, odbył ze mną nieco godzin treningów.
Uważam że na lowstakesach jest w stanie wykręcić naprawdę bardzo fajne profity.

Odpowiedz
Cytat
irobson

podbijam, ziomek ktorego znam osobiscie kilka ladnych lat. Nie zwykl walic w chu*a wiec bez obaw. Do tego calkiem niezle gra mu idzie ostatnimi czasy, stale sie rozwija. Polecam.. zreszta sam wzialem pare % :)

Odpowiedz
Cytat