Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dobry gracz, odbył ze mną nieco godzin treningów.
Uważam że na lowstakesach jest w stanie wykręcić naprawdę bardzo fajne profity.
podbijam, ziomek ktorego znam osobiscie kilka ladnych lat. Nie zwykl walic w chu*a wiec bez obaw. Do tego calkiem niezle gra mu idzie ostatnimi czasy, stale sie rozwija. Polecam.. zreszta sam wzialem pare %