Skip to forum
Notifications
Clear all

Stasjo88 - Feedback

3 Posts
2 Users
0 Reactions
348 Views
Stasjo88

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam

Reply
2 replies
pozdroANDpocwicz

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Przykro to pisać, ale niestety musze... Jest to oszust! Przegamblował kase, obiecywał, że odda, podawał coraz to nowsze terminy (ostatni 10.02) ale od tego czasu absolutny brak kontaktu. Wcześniej był nawet aktywny na forum, ale od miesiąca nie napisał ani jednego posta.

Reply
pozdroANDpocwicz

Brawo... gratuluje honoru kolego. Brakuje mu odwagi odezwać się w jakikolwiek sposób, ale na ps.com jest aktywny. Moje gratulacje!

Reply