Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Widze tylko, że tu jakieś stare historie, tylko słowo sprostowania.
Jak najbardziej wszystko o czym pisze Pozdro jest prawdą, z resztą zdaje sie, że w krakowie na zlocie o tym rozmawialiśmy osobiście. Nie wszystko jednak bylo tak 0-1 źle, oddałem wszystkie swoje FPP na pokrycie kosztów, a miało iść 50/50. I to co wczesniej, przed nowym rokiem dalo sie grac 60 ze względu na poziom, po nowym roku juz do 15$ mialo sens (to też było na korzyść inwestorów, nie grałem z klapkami na oczach grindując pod rakeback, bo vs 5 regow to profitu nie bedzie i na prawdę chciałbym, żeby tak poczynił niejeden inwestor, który wtopił całego longterma na sitach, po prostu starając się ugrywać volume. Volume spadlo kosmicznie i przez te 2 miechy ugrałem nieco ponad 1/3 założonego planu. Zdaje sobie sprawe, że mogłem załatwić to lepiej, ale i tak poczyniłem sporo działań, by w tych beznadziejnych okolicznościach ogarnąć to wszystko jakoś.
Za tamtą zmianę przepraszam najmocniej, teraz moje stackingi nie beda wystawiane w formie longterm, a przy kazdej dopilnuje, by wszystko bylo uregulowane.
Pozdrawiam