Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

800 micro MTT

3 Posty
2 Użytkownicy
8 Reakcje
1,197 Wyświetlenia
WandererPL

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback - WandererPL

Wykres:

Siema. Chciałbym przez najbliższe 2 miesiące pograć regularnie i pomyślałem o stakingu. Miałem już kiedyś jeden nieudany, więc pewnie chętnych nie będzie, ale pomyślałem że warto spróbować. Sprzedaje 100% udziałów na 800 micro mtt. Na początku będę grał dużo satelit mtt, żeby zbudować większego rolla. Na start potrzebuje 300$ i volume zrobię do końca września. W przeszłości już rozegrałem trochę turniejów, ale tak naprawdę nigdy nie miałem okazji, żeby je regularnie grindować.

Zasady:
1.Sprzedaje 100% udziałów
2. Volume: 800 turniejów.
3. Czas: 2 miesiące
4. Zbieram: 300$.
5.Podział profitu: 50%/50% wliczając w to rakeback i wszystkie otrzymane bonusy.
6. Platforma: Pokerstars
7. Co kilka dni aktualizacja o postępach
8. Inwestorzy mogą w każdej chwili zakończyć staking

Cegły (minimalna 10%) czyli np.:
10% -30$
20% -60$
50% -150$
100%-300$

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Stellified

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
jakby komuś nie chciało się czytac, tu jest streszczenie:
'kiedyś przejebałem komuś hajs i w sumie to nie za bardzo umiem grac, ale pogamblowałbym za cudzesy'

Odpowiedz
Cytat
WandererPL

lepiej bym tego nie ujął.

A tak serio to zdaje sobie sprawę, że 300$ to bardzo mało na MTT, ale jak na początku będę grał satki w których wygrywa się bilety o wartości pięciokrotności wpisowe czy deepy z z dziesięciokrotnością wpisowego to bez problemu powinno być spoko. No i gram tylko kilkanaście turków dziennie, więc jak coś byłoby nie tak to inwestorzy mogliby skończyć staking.

Oczywiście masz racje, że jestem mało wiarygodną osobą.

Odpowiedz
Cytat