Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Napisane przez kondziorf
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nl 50 Hu short. SOLD!
Staking przebiegł tak, że Kindek szybko wtopił kilka BI na nl50(short), więc się przeniósł wyżej(złamanie warunków oczywiście), aż gdy BM spadł z 700$ do około 400$ , ostatecznie zasiadł aż na nl1000.
Żałuję że nie na już PTR bo było przy czym się za głowę łapać jak przeglądałem tą sesję!
Trzymaliśmy się więc tego, że w warunkach mieliśmy co następuje:
"4)Straty pokrywam z rb bądź wypłaty. "
Dodatkowo potwierdził:
Droocers zapytał: "dokładasz rb+z kieszenie do $1000? "
Kindek napisał:
"Ad : Droocers , jeżeli wynik będzie ujemny np. skończę z 500$ gram satelitki do storma za fpp , cashuje je i jeżeli nadal będzie brakowa do 1000$ dokładam z kieszeni. "
No i złodziej nie oddaje mimo, że termin wielokrotnie mu przekładaliśmy, na ostatni termin obiecał że odda i nie oddał.
Na dzień dzisiejszy to jest dla mnie szuja bez honoru.