Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

anulowane

5 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
1,557 Wyświetlenia
AABurzaAA

anulowane

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Strider444

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Rezygnuję

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez AABurzaAA

Cześć. Zapewne niektórzy pamiętają mnie jako inwestora na tym forum. Teraz sytuacja się zmieniła i to mi potrzebny jest staking.

Nie dziwota. Inwestowanie w ogłoszenia na strategii to marny biznes.

Oferta pod względem liczb absurdalna.

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA

Napisane przez URJoke0

Napisane przez AABurzaAA

Cześć. Zapewne niektórzy pamiętają mnie jako inwestora na tym forum. Teraz sytuacja się zmieniła i to mi potrzebny jest staking.

Nie dziwota. Inwestowanie w ogłoszenia na strategii to marny biznes.

Oferta pod względem liczb absurdalna.

Nie wiem niby dlaczego, jakaś propozycja zmian czy w ogóle nie jesteś zainteresowany?

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Rezygnuję całkiem.

Odpowiedz
Cytat