.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
10%
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.20%
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Wstepnie 10% . Rozumiem, ze w zaleznosci od dnia tygodnia, chcesz mieszac sesje dzienno- popoludniowe? Masz blad w opisie schedule (15k gtd to nie Big 82 tylko BB82). Wezme jesli bede mial wglad w statystyki i ingerencje w schedule( przykladowo 33psko lepiej zastapic bounty hunterem na party).