Hej moze 7$ dorzucic?
a czujesz się mindsetowo gotowy na te stawki? 10 buy inow zjazdu to będzie az 70$ w dół :-)
Jeśli tak to możesz shotować a jak nie będzie dawać to zejść
Pozdro
nie chodzi o mindset, chcialem wyplacic za ten staking po 1000zl na glowe. Dociagne do tego 1k gier i potem w sumie zagram :fdrink
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
jak teraz to wygląda?
Tak wyglada ze zagralem 200 gier w stacku 15 naraz i -100$
Max co moge grac to niestety 6-7. Nie wiem jak inni o ogarniaja
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
taa, dosyłam 125$ i z rollem 550$ startujesz 7$, rozliczenie za 1000 gier.
Good luck!
Gra dla psychopatow i chorych psychicznie. ![]()
Na poczatek 5 razy polamane AA preflop , 2 razy KK i 5 razy QQ.
Spadek do 400. Reshovy i trapy z Ax to stnd.Multiway-poty co chwile.
100 gier
580$ ♠_cry:
przyjmij zapro do znajomych