Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ipoker NL50SH

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
740 Wyświetlenia

Witam,

Na Pokerstrategy jestem już około 3 lat, niestety do tej pory bez aktywnego uczestnictwa:). Swoją przygodę zaczynałem od 50$ kapitału startowego i NL10SSS(zresztą jak chyba większość użytkowników tego forum). Kolejnymi etapami było BSS NL25, NL50 i NL100 SH (krótki epizod). Większość czasu spędziłem jednak na NL50SH BSS, gdyż ten limit przy odpowiednim rakebacku dawał mi odpowiednią ilość $ i pozwalał utrzymywać się na dość dobrym poziomie. Jednak w związku z remontem mieszkania musiałem wypłacić prawie całego rolla , którego próbuję teraz odbudować na NL10. W związku z tym, że człowiek chciałby już grać na tym NL50 i zarabiać z tego jakieś uczciwe pieniądze szukam inwestora, który pomógł by mi w powrocie na swój limit.
Przez okres 3 lat grałem w zasadzie we wszystkich sieciach , jednak głownie na Evereście i Ipoker.

Poniżej wstawiam parę wykresów z moich pokerowych osiągnięć(wszystkie wykresy jak i wyniki możliwe oczywiście do potwierdzenia):

Żeby być uczciwym przedstawię również mniej optymistyczny wykres, jednak EV nie było w tym czasie po mojej stronie:)

A teraz konkrety:

- szukam inwestora na grę NL50SH (30-35 BI)
- podział zysków 40/60
- bonusy , rakeback idą dla mnie
- gram na Paddy Power Poker (Ipoker)
- rozgrywam 100k rąk w czasie maksymalnie 2 msc

Wszystkie szczegóły oczywiście do uzgodnienia, przedstawiam tylko zarys tego co oczekuję.

Feedback:
Feedback

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

4 odpowiedzi
Kinch123

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

zamawiam 100% akcji, wysłałem zaproszenie

Kinch123

jako że nie udzielałeś się wcześniej na forum podpowiem, że abym mógł wysłać ci prywatną wiadomość musisz zaakceptować moje zaproszenie do znajomych ;)

spoczko, aż tak źle ze mną nie jest:)

Witam,

bardzo proszę o uzupełnienie aplikacji o link do wątku z feedbackiem.

Dziękuję i pozdrawiam,
dohpaZ