Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Więc tak: 4-8 czerwiec będę w Macau i będę tam grał live (z przerwą na 6.06 bo będę celebrował swoje urodziny w spa). Ze swoich pieniędzy pokrywam koszty samolotu, noclegu, wyżywienia itp i sam biore część udziałów. Sam mam pieniądze na granie 10/20HKD a chcialby, grac 25/50HKD albo wyżej.
Poziom gierek jest tam żenujący, więc jest spore value w graniu tam. Coś o mnie: gram aktualnie nl200FR (też na stakingu) i póki co niestety jestem pod kreską. Co do gry live to grywałem dość sporo przed nalotami w Polsce. Najwyżej grałem 5/10PLN z obowiązkowym stradlem i 2/4 EUR w kasynie w Amsterdamie z dziadkami i babciami, którzy shootowali za emeryture
Czuje się komfortowo grając live i mam jakieś doświadczenie.
Co do finansów:
Przeznaczam na gre w Macau 20000HKD - ~2500$. Nie ma ograniczenia co do maxymalnego progu, będę wchodził na wyższe stawki mając 15bi i schodził niżej przy 10bi. Rakeback tam praktycznie nie istnieje, no chyba, że mam wam przywieźć butelke wody, albo kawałem ciasta ![]()
Podział profitów:
Profitami dzielimy się 50-50
Wiem, że jest to staking live i nie bardzo jest jak śledzić wyniki, ale najprawdopodobniej polece tam z Dannym (trener fixa) i on będzie ręczył swoją trenerską reputacją
Niedawno odbył się podobny stacking w Londynie i nie było z tym problemów, więc mam nadzieje, ze tutaj będzie podobnie ![]()
Jakby był tłum chętnych to maksymalne stawki na których czułbym się komfortowo 50/100 HKD a wyżej to już bym raczej miał scary money, ale jeśli znajdzie się ktoś kto będzie chciał we mnie zainwestować to podejme wyzwanie ![]()
link do stakingu online gdzie możecie przeczytać opinie kilku trenerów odnośnie mojej gry: NL 200 FR sold!
zapomniałem o najważniejszym...
najmniejsza cegiełka jaką przyjmuje to 100$ (tzn. 776 HKD), płatność preferuje mb, ale zawsze da rade coś wykombinować ze starsami, czy netkiem.
Rozliczamy się w USD, więc niestety dochodzą koszty przewalutowania, które ponosi każdy inwestor (sam też jestem inwestorem i poniosę też koszty)