Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Live MTT

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,014 Wyświetlenia
AriannaPL

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam. Moja oferta dotyczy wyjazdu na turniej live SuperStack Londyn w dniu 30.09.11- 2.10.11 . Turniej jest firmowany przez 888 Poker i tam tez wygrałem satelitę w wysokości 165Ł ~263$ .Niestety nie będę mógł się wybrać dlatego postanowiłem zainwestować w kogoś kto będzie miał czas i chęci . Przewidywana pula ~ 21k Ł zależnie od ilości graczy . Wszelkie info można sprawdzić pod adresem
http://www.superstack.net/london/4548017163

1) Oferta dotyczy przekazania wpisowego 150+15Ł na konto gracza w 888 Poker w formie ticketu do turnieju . ( Tu nie jestem pewien jak to support rozwiąże ale zapewne tak jak napisałem )
2) Zatrzymuje 15% wygranych przez gracza
* są możliwe inne opcje

Warunki które muszą być spełnione:
1) Trzeba posiadać konto na 888 poker
2) Wymagana jest podstawowa znajomość języka angielskiego
3) Oferta skierowana do osób zdecydowanych i konkretnych ( jeśli nie wiesz czy będziesz miał czas nie zgłaszaj się !!! )
4) Przekazanie biletu odbędzie się poprzez support 888Poker // Trzeba wysłać skan dowodu / Miejsce zostanie zarezerwowane na podane dane //
5) Osoba która zostanie wybrana , jest zobowiązana do wywiązania się z umowy , jeśli z przyczyn losowych lub innych nie będzie to możliwe ( kwestia leży w ocenie inwestora ) musi pokryć całość lub połowę wpisowego .
6) Wymagany jest krótki opis relacji , ew. kluczowych rozdań itp. ( Finałowy stolik będzie transmitowany )

Oferta ważna do 16.09 ( możliwe zakończenie przed czasem ) . Kolejność zgłoszeń nie jest promowana, aczkolwiek jeśli ktoś będzie konkretny to będziemy działać. Nick wybranego gracza zostanie przedstawiony w temacie.

( Generalnie im szybciej tym lepiej , bo cena biletów lotniczych rośnie …)
*Mogą się pojawić wątpliwości co do mojej tożsamości , zakładając konto 3lata temu grałem freerolle i nl5-10 stąd rozkminka żeby pisac jako kobieta, zawsze to większe zainteresowanie problemami :D . PS. Mam na imię Paweł

Feedback
feedback - ariannapl

5 odpowiedzi
TimotheeS

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Rozumiem, że to jest sam ticket do turnieju, przelot i pobyt we własnym zakresie? :D

hmmm, zastanowię się, jak znajdę miejsce u kogoś znajomego w Londynie, to się odezwę, bo tak jak przeglądam na szybko, to koszt przelotów+pobytu kilka dni + jakieś jedzenie to moze wyjść na poziomie 300-400$ jak nic :D

dzjeszt

aktualne?

byłem na tym turnieju w ostatni weekend maja, a ze jestem stalym bywalcem 888, to wydaje mi sie ze nie ma mozliwosci przekazania tego ticketu.

Co do samego turnieju. Dwudniowy turniej, field~100 osób, poziom mega donk, odpadlem jako bubble boy dnia pierwszego. AQo<66. :facepalm:
Nie mniej jednak, wystarczy wygrac 2 tickety do turnieju live, i rownowartosc drugiego ticketu daja do reki na miejscu i wtedy koszty podrozy sie zwracaja :)

polacybiedacy

2 dni do tego turku, akutalne ? ^^

Jesli tak to bym sie skoczył.

AriannaPL

Ehh . Wyszła z tego wielka lipa.
Znajomy z UK się zadeklarował , a 1dzień przed startem zrezygnował.
A ticket przekazać można , nawet pani z supportu stwierdziła że do 24H przed turniejem są wstanie przetransferowac miejsce. No nic moze sit ou cos ugrał :D