Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Masters Concord

2 Posty
2 Użytkownicy
7 Reakcje
860 Wyświetlenia
piters9701

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Cześć nazywam się Andrzej Sikorski,ostatnio brałem udział w turniejach live Grand Prix Austria w Wiedniu, Poker Fever Cup w Ołomuncu,Grand Prix Germany w Rozvadowie.We wszystkich tych turniejach wyszedłem na plus.Najlepiej w Austrii,za podwójną kwalifikację otrzymałem 1000euro oraz za końcową klasyfikację 600 euro,w Ołomuńcu 7200 koron a w Rozvadowie 500 euro.Oprócz tego gram na party poker pod nickiem andrzejs1965
Przedstawiam ofertę na turnieje organizowane w Austrii Master Concord z pulą nagród 500000 euro i z wpisowym 300 euro.Podwójna klasyfikacja opłacona będzie w wysokości 2500 euro
plan gry
1.17.05 godz.19 satelita do turnieju głównego za 35 euro
2.18.05 godz.17 turniej za 300 euro
3.19.05 godz.14 turniej za 300 euro
4.19.05 godz. 22 30 turniej za 300 euro

razem 935 euro * 1,1 market cup co daje 1028,50 euro przy przeliczniku na dolary 1,22 daje w zaokrągleniu 1250 dolarów

Jeżeli jest ktoś zainteresowany ofertą to proszę o wpłaty na nettelera lub na party poker nick andrzejs1965,

najmniejsza cegiełka 5 % czyli 62,50 $

Do sprzedaży 50% udziałów ,bez względu na sprzedaż cegiełek wybieram się na turniej.
Pozdrawiam Andrzej S.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
sojowyjarz

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

A już myślałem, że nic mnie dzisiaj nie rozśmieszy :f_thumbsup::f_love:

Odpowiedz
Cytat