Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich. Kilka słów o mnie. Jestem graczem cash od 2 lat. Większość czasu spędziłem grając stoły FR głównie zoom. Wystawiam stacking ze względu na to że w chwili obecnej nie jestem w stanie w pełni komfortowo grać NL100 z moim rollem a grudzień będę chciał bardzo mocno przysiąść do gry ze względu na to że chcę wyrobić milestone'a za 200k VPP .
Na tą chwilę stan VPP wygląda tak:

Czas trwania stackingu to max koniec grudnia.
Moje wyniki z gier FR NL50 i NL100 z ostatniego pół roku:

Zasady :
- gram w przeważającej większości NL100 FR regular , w dniach kiedy nie będę stanie zagrać pełnej długiej sesji na stołach regularnych będę również grał stoły zoom FR
- stacking uważam za zakończony w momencie uzyskania 200k VPP
- do uzyskania milestone'a potrzebuję 38k VPP które wyceniam na 1000$ które po jego zdobyciu dokładam do profitu
- rakeback czyli ok 133.000FPP doliczam do profitu w proporcji 60/40 ( na moją korzyść) lub w przypadku jego braku pokrywam straty
- w przypadku gdybym z przyczyn ode mnie nie zależnych tj choroba moja lub członka mojej rodziny nie był w stanie dograć do 200k VPP stacking będzie zakończony z dniem 31 grudnia
- roll potrzebny do rozpoczęcia gry to 4000$ z tym że sam jestem inwestorem w 25%
- w momencie uzyskania profitu powyżej 2000$ będę filtrował i dorzucał najlepsze stoły NL200 które grałem pod koniec ubiegłego roku
- zobowiązuje się do prowadzenia railingu i uzupełniania go min co 10k rąk
- profit z gry dzielimy w stosunku 50/50
Feedback: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=390709
Wpłaty przyjmuję na PS nick : husky_sc85 , net lub skrill w $ na priv.
2,5% - 100$
5% - 200$
10% - 400$
Rezerwacje:
JA 25%
Edek 25% ![]()
Saja 5% ![]()
Mrsz 10% ![]()
Jerry 35% ![]()
Zapraszam