Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Dlatego ze to jest zoom. Jeżeli ktoś by zapytał to by dostał. Jeżeli wystawiam staking ze zwyklych to wrzucam moje osiagniecia ze zwyklych. Nikt z moich inwestorow najwyrazniej nie czul potrzeby zobaczenia czegos wiecej, wiec nie rozumiem czemu Ty odczuwasz taka potrzebe zwazywzszy ze temat Cie nie dotyczy (chyba?). Jeżeli ktoś z inwestorów ma ochote dowiedziec sie cos wiecej niech da znac - ja nie widze problemu, nikomu nie bronilem pytan, tymbardziej ze napisalem ze PROSZE O POTWIERDZENIE. Wszyscy potwierdzili, kto chciał zadał mi pytania (ktore im wystarczyly najwyrazniej), wszyscy wplacili, wiec ja nie widze przeszkod by zaczac grac.
Ok, a teraz do rzeczy:
Woocash potwierdzam - kasa doszła,
tu jest zdjecie z kaszjera

jeżeli bedzie brakowało fpp do jakiegos bonusu na koniec stakingu to te 654 co tam sa dorzuce od siebie.
NIedługo zaczynam grać, więc sobie i Wam życze udanego stakingu.
Pozdro