Przejdź do forum
NL25 - 6max [ Stack...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL25 - 6max [ Stacking ]

1 Posty
1 Użytkownicy
1 Reakcje
934 Wyświetlenia
BaSingSe

link do feedbacku - FeedBack

Witam, chciałbym wystawić ofertę stackingową na 6maxy, NL25 SH. Nie ukrywam, że zależałoby mi na jak najmniejszej ilości inwestorów (optymalnie jedna).
Proponuję 500$ na start i ew. reEntry jeżeli sytuacją tego będzie wymagała z możliwością re-negocjacji oferty (ew. zejście na NL10)

- Gram na PartyPoker,
- Termin ustaliłbym do końca lipca,
- Rozliczenia zależne od preferencji inwestora (mogą być co tydzień ze względu na cotygodniową wypłatę RB przez PP),
- Gram przeważnie 6dni w tygodniu od 2k-5k (powinienem 150-200k wykręcić) w zależności od stolików/czasu/flow,
- Wgląd w hm'a przez inwestora/inwestorów w każdym momencie (kiedy będę w domu ofc),
- Wszystkie szczegóły można ustalić przed dopięciem wszystkiego na priv,
- Proponuję 50/50.

Wykres
By stakes

Wszystkie inne sugestie bądź pytania weryfikacyjne proszę kierować na priv :)

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat