Skip to forum
Notifications
Clear all

NL50 Refic

23 Posts
10 Users
0 Reactions
1,331 Views
szuwar69

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

dobra to wezme jeszcze te brakujace 5% jesli kolega nie moze na netellera.

podaj adres email na ktory wyslac $

Reply
Refic

Napisane przez szkot
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
poszlo na ps z y.....5

Będę musiał Ci odesłać, bo niestety pisałem wyżej, że nie przyjmuję na PokerStars :(

Skoro winkel1989 również nie może na netellera, to jego udziały przejmuje szuwar69.

mgrudzie 45%
szuwar69 30%
Urbi 25%

Pozdro

Reply
LICHYMAX

Nie zdążyłem zainwestować ale będe kibicował _thumbsup:

Pozdro

Reply