Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Po ostatni stakingu, który zmuszony byłem zakończyć przed czasem z powodu 'wypalenia' podjolem srodki, które wyprostowały mój mindset i jestem z nowa oferta:).
Po przegladnieciu mojej gry uważam, że spokojnie moge zarabiać pieniądze na stawkach 60$+. Dodatkowo 80% regow ze stawek 30$ gra tez 60, a 100 bede dopalal tylko jak beda rybki.Niestety moj własny bankroll mi na to nie pozwala stad zdecydowałem się wystawić staking. Licze na to ze przy dobrym runie na tych stawkach bankroll wzrośnie do tego poziomu, że kolejne stakingi wystawie tylko w celu zmniejszania wariancji:)
Paczka wystawiona na minimum 1200 gier i/lub okres jednego miesiaca. Więcej info w zasadach. Grane gry to głównie 18 osobówki na stawkach 60$+ (ze względu na trafik bede gral 30 i 60 oraz 100. Przypuszczalnie av. bi to ok. 50-55$), do niech chce dolaczyć9 many (30 i 60$ av. pewnie kolo 42$), 45 (15 i 30$ - av. bi ~18$ bo 30 prawie nie ruszaja) oraz 180(8$ i 3.5r - ab. bi 8,5$). 45 są w mojej opini świetnym zmniejszaczem wariancji, a poziom na nich jest niewielki.
Staking MTT
staking mtt
staking mtt
EV+ paczka prt. 1 (zakończona przed czasem bo źle dobrałem gameplan;) - inwestorzy osiagneli 30% ROI mimo ze runowalem tragicznie - pod tym linkiem znajdziecie również więcej grafów:) )
O mnie:
Od listopada grałem dla Team Moshman biorac coachingi od Collina Moshmana oraz Clinta Loscha (oddzielny wykres z moich wyników od tego czasu stawki od 7 do 30$)
Zasady:
- sprzedaje 80% udziałów
- w czasie poprzedniego stakingu się wypaliłem. spowodowane było to tym, że narzuciłem na siebie zbyt duże tępo gry, a do tego doszla monotonia 18s i downswing, który mnie dodatkowo dobił dlatego:
:heart:staking wystawiam na mniejszą liczbę gier (1200) lub okres 1 miesiąca. Wygląda to tak ze gram do 1200 gier (przypuszczalnie ugram to w 18-19 dni) po tym okresie razem z inwestorami ustalamy czy gram do konca miesiąca czy rozliczamy się wg. tego co jest. Decyduje pakiet większościowy (51% udziałowców)
:heart:aby uniknąć monotoni chcę grać - jako główną grę 18 osobowe sng. Do nich regularnie chce dopalac 45. Dodatkowo sporadycznie 180, a juz zeby totalnie zabic nude (jeśli takowa wystapi) chcił bym grac low wariance mtt (max bi 11$ non turbo (wyjątkem jest big 22 ktorego nie ople wiecej niz 3 razy) - gownie mialy to by byc gry typu 2.2r nonturbo cap 500, 5-11 freezout, 8.8 freez nic szalonego:) ) - rozklad gier - nie bede siedział z liczydełkiem i wyliczał jak to będzie wygladało ale przypuszczam, że:
88% gier - 18s
6% gier - 45
4% gier - 180
2% gier low wariance mtt (i to tylko sytuacja awaryjna) - wszystko grane na pokerstars nick adequatee - tutaj tez przyjmuje wpłaty
- Inwestorzy pokrywaja bankroll - potrzebuje 7000 $ ( ok. 125 bi dla mojego komfortu - torba nie jest przewidziana:P )(w poprzednim stakingu spadlem max. ok 50bi. więc to jest z naddatkiem)
- gameplan
:spade:roll startowy i wyzej - crashuje stakingowane gry (30/60/100 itd)
w przypadku gry roll spada to 3k - gram 15 i 30$
gdy spadnie do 1,5k - gram only 15$ (tu eliminuje granie innych gier poza 18)
1k - gram 15 i 7$ - Podział profitu zalezy od uzyskanego profitu (liczony jako całość profitu z gry + bonusy + rb (platyna 22% - albo kupujemy punkty, albo gram stormy)
:diamond:profit do 2k$ - pobieram 15%
:diamond:profit do 3k$ - pobieram 25%
:diamond:profit do 4k$ - pobieram 35%
:diamond:profit do 5k$ - pobieram 40%
:diamond:profit powyzej 5k$ - pobieram 45% - bilety z battle of planet ida dla mnie (tak jak poprzednio bylo by zbyt wiele komplikacji z rozliczaniem tego)
- Po sprzedazy 100% ustalimy dzien w ktorym wyplace wszystko z rola i wyzeruje swoje fpp (wrzuce screena).
- Po sprzedanieu wszystkiego ustalamy date wplat.
- W przypadku super ofert promocyjnych - jubileuszowe stormy, milionsy itd. gram to za swoje i profit z nich idzie dla mnie.
- zobowiazuje sie do regularnych raportow - prosze przy zakupie % okreslic co ile chcecie raport
wybierzemy opcje pakietu wiekszosciowego (51% inwestorow) - hand history mozliwe do ogladniecia na skypie ze mna z danego turnieju - do ustalenia
- gram ok 15 stolow naraz (raz bedzie to 14 raz 18 gier chodzi o to zeby bylo komfortowo), nie zrobie sobie ponownie tej krzywdy i nie okresle dziennego limitu granych turniejow;)
- w przypadku nieosiagniecia profitu zwroty wg.% do inwestorów, a rb idzie na pokrycie strat - tak więc zarabiam tylko w przypadku profitu
Bankroll managment:
Opisany w gameplanie:)
Są tu również moje pieniądze, tak więc nie ma się co martwić
zrobie tak zeby bylo dobrze.
Paczki:
- 100% = 7000$
- 50% = 3500$
- 10% = 700$
- 5% = 350$
- 1% = 70$
Inwestorzy:
- redbullet15 - 20% - zap - moje
- seedorf - 8%
- petesam - 5%
- CichyGrzmot - 5%
- Flikers89 - 10%
Szp4Q - 5% - zrezygnowal - aeniman - 2%
- czowel -> 10%
- liessens - 20%
- atoks - 5% - zap - zwrot
Kontakt do mnie : skype almightyonee - zapraszam do dyskusji na temat oferty gdyby cokolwiek bylo niejasne