Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam, mam na imie Kacper i gram intensywnie w pokera od 2 lat. Najlepiej odnajduje sie w MTT, planowalem wyjazd na Poker Festival Pardubice , jednak z powodu upadku FTP caly moj bankroll zostal zamrozony. Moj nick na FTP to JOKERATOR.
Graph MTT:
Uploaded with ImageShack.us
Rozegralem tez ok. 8000 turniejow SNG z profitem okolo 7k$
Jesli chodzi o gre live to czynnie biore udzial w grach w warszawie, glownie main eventy (After dark , kasyna), bylem rowniez na ostatnim HESOPie (36miejsce). Na pokerstrategy nie udzielam sie zbyt czesto, mimo ze jestem zarejestrowany od ponad dwoch lat i jest to moja pierwsza aplikacja o staking (emerytowany diament)
Interesują mnie nastepujace eventy:
Saturday Event 2x Chance - 2200 CZK
Pokerman 6-max - 4300 CZK
PokerGaming Deep Turbo - 2200 CZK
Main Event - 1700 CZK
Masters - 6400 CZK
= 16,800 CZK = 970.08 USD = 686.88 EUR
Chcial bym odsprzedac 50% swoich udzialow na wszystkie z tych eventow, oczywiscie jestem otwarte na wszystkie negocjacje. Zysk dzielimy 50/50.
50% = 485$
30% = 291$
20% = 194$
10% = 97$
5% = 48.5$
feedback
feedback jokerator