Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Party NL10 FR

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
700 Wyświetlenia
k4m13n

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam
Na Pokerstrategy jestem juz dlugi okres czasu, jednak w miare regularnie gram od stycznia tego roku.
Z powodu ostatnich wydarzen (ftp) probuje obudowac rolla na partypoker, zaczynajac o 10$ bez depozytu :). Obecnie nl4, jednak chcialbym 'wrocic do gry' troche szybciej.

Potrzebuje 25 BI na nl10, chcialbym wyrobic bonus reload bonus od party, dlatego preferowana forma przekazania pieniedzy to mb(pln) lub neteller($)
zysk: 40% z gry dla inwestora
ilosc rak: 50k (3-4 tygodnie)
W przypadku downswingu i zanotowania straty, pozyczam od mamy i oddaje zainwestowana kwote + 20% z uwolnionego bonusu.
Wykresy/historie/cokolwiek, dostarczam na zyczenie inwestora w ciagu 1 dnia.

Moje wyniki na fr:
NL10
NL20
NL25
NL50

Powrot na party:
NL2
NL4

Feedback

3 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dodaj mnie do znajomych pogadamy, wstępnie rezerwuje

Dogadaliśmy się w sprawie oferty, myślę że temat można zamknąć.

k4m13n

Napisane przez IAMPOKER11

Dogadaliśmy się w sprawie oferty, myślę że temat można zamknąć.

Potwierdzam