Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback
widze ,ze oferta 2 dniowa niestety nie da rady pojsc wiec zostane przy niedzieli samej a od nastepnego tygodnia postaram sie zrobic taka ,aby kazdemu pasowala sa gsopy online wiec ciezko je odpuscic niektorzy moze nie wiedza ,ale tam oprocz wina w turku daja ticket do wielkiego finalu w gsopach z wyzszym wpisowym do turka za ponad 5k!! a w mini gsopie do finalu za 525$ wiec naprawde warto gdy jesli sie tam dostane obejmuje to dana oferte gdzie poszedl ship
siemka,
wystawiam MEGA ofertę gramy na 4 roomach stars party 888 i betfair wraz z gsopami. mam nadzieje ,ze kilka roomow pozwolą nam zniwelować wariancje do minimum i będziemy cieszyć się zacnym profitem:)
oto oferta:
niedziela:

aktulane cegielki to:
20%-840
10%-420
5%-210
3%-126
Warunki:
-sprzedaję max 100% udziałów
-zachowuję 23%!!! profitu, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 23% i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 95% udziałów do 26.2.2012 do godziny 17.00
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i Party Poker I 888 na nick matt86ck i na mb,ale mam w PLN kto będzie chciał tam wysyłać proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 3%
rezerwacje:[100/100]
koderek-15%zap
remior-12%zap
slayer_pol 10% zap
Woher90 -10%zap
zaboo-5%zap
wlod-5%zap
homeboy27 -5%zap
Grinder23 -5%zap
Avestan -5%zap
sadam-5%zap