Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
HellO HellO...
Jest to moja trzecia próba stakingu. Pierwsza była porażką spowodowaną w 100% moją winą. Nie dostosowałem się do umowy jaką zawarłem wówczas z Yacem i przez swoją głupote wynik końcowy z gry wyszedł -1k. (zamiast NL50 grałem NL100, całe straty pokryłem z własnych funduszy o czym możecie poczytać w feedbacku) Drugi natomiast także wyszedł na 0 jeżeli chodzi o zysk dla inwestorów. (cały przebieg poprzedniego stackingu możecie zobaczyć tutaj: RetireD2019 - DONE) Nie chce przed inwestorem/ami niczego ukrywać tak więc na wszystkie pytania jestem wstanie odpowiedzieć tutaj na forum.
Warunki stackingu
Stacking odbywać się będzie na Starsach. Potrzebuje 60 BI ( 1500$ ) na start od NL25. Niestety moje ostatnie dwie próby udowodniły mi, że odstaje troche od graczy z NL50 tak więc moja propozycja i warunki stackingu są takie:
- Stacking odbywać się będzie do końca kwietnia.
- Gram NL25 do czasu wybicia 20BI profitu po czym wchodze na NL50.
- Proponuje dwa rodzaje podziałów:
1. 50/50 Profit + RB
2. 40/60 Profit na korzyść inwestora/ów , RB i BONUSY moje (w razie ew. strat pokrywane są one z RB i Bonusów) - Aktualizacje co 5k.
Feedback:
Prowadze bloga którego możecie znaleść pod linkiem: Flying HIGH *SH Myśle, że może on także posłużyć jako feedback mojej osoby. Kim jestem, jakie mam podejście, czego oczekuje.. ![]()
Nie chciałbym rozdrabniać się w cegiełkach tak więc proponuje m.in 10% - 150$
REZERWACJE
- kubabe 20%
- DaivDave 20%
- now87ak 10%
- queristo 10%
- AbsurdMasakr 10%
- Rebusik 10%
- DrugsOrMe 10%
- szuwar69 10%
Pieniądze prosze wysyłać na PokerStars nick: EffOrt100% (Harima Kenji w avatarze ^^) - chciałbym zacząć gre już jutro z rana