Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siemka,
zapraszam wszystkim na grube shipy w Scoopie pewne bariery zostały przełamane pora łamać kolejne.
wykres:

oto oferta;

Warunki:
-sprzedaję max 65% udziałów
-zachowuję 22% od profitu do 30k powyżej 30k 25%, tzn. jeżeli suma wygranych nie przekroczy wpisowego, rozdzielam wygrane wg % kupionych udziałów, po przekroczeniu tej sumy pobieram 22%<30k 25%>30k i resztę dzielę wg % kupionych udziałów
-gram sesję jeśli sprzedam co najmniej 50% udziałów do 11.5.2013 do godziny 20.30
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars i ftp , Party na nick matt86ck,neteller - proszę o kontakt priv
-minimalna cegła to 2,5%
-wraz z rezerwacja proszę o wpłatę,gdyby oferta nie doszła do skutku od razu odsyłam
-zastrzegam sobie prawo do nierozegrania niektórych eventow z rożnych powodów wtedy $ za nie rozegrany event idą do profitu
-64$ odliczę od profitu na koniec
-wszelkie dodatkowe nagrody :puchary ,tickety ,pakiety, zegarki ,samochody ,helikoptery itp zachowuje dla siebie;)
rezerwacje:[100/100]
matt-45%ok
slavik-10%ok
wojtek -7,5%ok
pyszalek -5%ok
Qsypal -5%ok
domaz -2,5%ok
czowel -2,5%ok
odompl -2,5%ok
portal348 -2,5%ok
slawciu -2,5%ok
koczwarsky -2,5%ok