Skip to forum
Notifications
Clear all

Shipek:)

4 Posts
2 Users
0 Reactions
659 Views
mattck

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
siemka,
zapraszam
feedback

oto oferta;

Warunki:
-sprzedaję max 50% udziałów
-cut 20%
-transfery przyjmuję tylko na PokerStars na nick matt86ck,neteller - proszę o kontakt priv , w takim sam sposób rozliczam
-minimalna cegła to 5%
-za nierozegrany eventy zwrot , KO do profitu

rezerwacje:[100/100]
matt-50%ok
wantmemoney -10% ok
staszeq-10% ok
jeffreyPL1 -10%ok
darogio-10% ok
imthenuts1-5%ok
pejas-5%ok

Reply
3 replies
darogiovanni

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
10

Reply
mattck

panowie jest dobrze:) wkoncu cos tam siadlo a bylo blisko i w innych.cieszy,ze druga sesja pod rzad zaczela plusowac

http://scr.hu/2jec/m2cm4
jutro wstane i porozliczam
pozdro;)
cos bede wystawial na tygodniu i sobote i niedziele oddzielnie

Reply
mattck

ok rozliczone jakby komus cos sie nie zgadzalo dawajcie znać;)
podsumowanie
http://scr.hu/2jec/kjp8f
gratki dzieki i zapraszam ponownie:)

Reply