Skip to forum
Stacking MTT Low-Me...

Notifications
Clear all

Stacking MTT Low-Medium #MTT

5 Posts
4 Users
16 Reactions
943 Views
noridenofun

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, poszukuję osoby którę chciałyby zainwestować w moją gre na platformie PokerStars.

Na platformie PokerStars gram turnieje z wpisowym Low-Medium czyli (5$-99$). I z tego związku poszukuje kilka osób które chciałyby zainwestować i pomnożyć jakąś część swojego kapitału.

Tak więc od osób którę będą chciały zainwestować będą musiały uzbierać łączną kwote w przedziale 1500-2000 to jest do uzgodnienia w zależności ile osob chciałyby sie podjąć współpracy.

Z mojej strony oferuje:
- 50% z łącznej sumy wygranej podzielonej na każdą osobe w zależnosci %ilości stakingu.
- Kontakt przez skype oraz e-mail
- Udostępnianie sesji za pomoca TeamViwier
- Codzienne informowanie o tym co bedzie rozgrywane i po skonczonej sesji wyslanie wiadomosci z ewentualnym profitem lub strata.

Link Text...

Link Text...

Link Text...

Chętne osoby zapraszam do kontaktu na priv tam podam więcej informacji.

Reply
4 replies
DamianLuna

Witam,

Proszę utworzyć nowy wątek w dziale Staking - Feedback i link tego tematu umieścić w swojej aplikacji.

Pozdrawiam.

Reply
HTAndrzej5

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Kupno udziałów w tej ofercie to nie inwestycja, tylko działalność charytatywna, także chyba nie ten dział.

Reply
JonKing75

Grubo z takim Abi to mozesz klikac micro, a nie wystawiac oferty na mid-stakes.

Reply
noridenofun

Link Text...

Reply