Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
link do feedbacku
Feedback GeX222
Witam , jestem 23 letnim studentem mieszkajacym we Wroclawiu i niestety potrzebuje stakingu ze wzgledu na zamrozonego ROLa na FTP.
Juz mam dosyc czekania i miec zludne nadzieje.Jestem graczem MTT
i gram na od Grudnia zeszlego roku.Niestety od czasu zawieszenia FTP nic nie gralem na powaznie online.Moze sie wydawac ,ze krotko gram ale szybko sie ucze i spedzam bardzo duzo czasu na nauke - zwlaszcza po zawieszeniu mojego ROLa.
-interesuje mnie wstepnie stacking na miesiac
-oferta dotyczy 50/50 - punkty ida do mnie.Zyskiem dzielimi po zakonczeniu stackingu - po miesiacu.
-bede gral na P* oraz prawdopodobnie na Party.
-Wplata na moneybookers
-Interesuje mnie 100BI i granie MTT do 50$ (gralem wyzej ale ze wzgledu ,ze nie bede gral za swoje to wole mniejsze stawki)
-Posiadam dosyc wolnego czasu i mam straszne parcie na odbudowanie ROLa.
Niestety gralem na FTP francuskim (zostalem przeniesiony ze wzgledu ,ze bylem we Francji).Nigdzie oprocz OPR nie ma KOMPLETNYCH moich wykresow a mialem niespodziewany format (hi Vista).Wiec daje tutaj wyniki z OPR

W razie potrzeby daję do wglądu swoje Hand History i dostęp do wykresów w każdej chwili (w czasie trwania stake).
Wszelkie pytania/oferty
zapraszam na gg :4397632
lub zaproszenia.