Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam, chcialbym przedstawic swoja oferte stakingowa.
Przyznam szczerze ze bylem sceptyczny dla tego typu rozwiazan ale wyszlo jak wyszlo i postanowilem grac dalej.
Od poczatku, w pokera gram od 5 lat, na betfair doszedlem do Nl100, kurcze wykres gdzies mialem ale nie moge znalesc;/ nick Suseel, na nl100 szlo mi zle i tak postanowilem zakonczyc kariere z 2 lata temu;/
Jakies 3 miesiace temu dostalem od PS bonus w wysokosco 100$ i postanowilem znow pograc i tak grajac troche nl2/5/10 i troche HU zbudowalem na Wh niezly roll ale przyszlo to co sie obawialem ze przyjdzie czyli moja Cytryna C4 padla ;] a niestety naprawa silnikow HDI nie jest tania dlatego poratowalem sie rollem i zostalem z niczym.
Moze teraz mało osob mnie kojarzy ale dla podwyzszenia wiarygodnosci dodam ze mialem przyjemnosc byc na I oficjalnym zlocie PS w Łodzi ![]()
Gdzie mialem przyjemnosc poznac Jacka Simoo Panadola Damiana Fizola czy Walderama , czyli najwiekszego kosiarza browaru
Co do stakingu nl 10 na William Hill, dla komfortowej gry potrzebuje 30 Bi, konto niestety albo stety mam tam w euro, sam nie wiem czemu ![]()
Mysle ze najodpowiedniejsza ilosc rozdan to bedzie 50k, czyli max 2 miesiace gry, gram max 6 stolikow bo tylko tyle ogariam na pelnym skupieniu, nigdy nei gram wiecej.
Zyski 50/50 mysle bedzie niezle.
RB na WH na mikro praktycznie nie ma wiec dajmy se luz chyba ze ktos ma inne opcje ?
Rusze tylko i wylacznie jak sellne 100% udziałow, chce miec komfort gry.
Postepy z gry czyli screnny z HM mysle ze raz w tyg bedzie wystarczajace , chyba ze ktos ma inne wymagania ?
Wpłaty na MB i WH, z czym niestety ale na MB konto mam w zlotowkach wiec trzeba liczyc sie z kosztami przewalutowania.
Jak cos pominalem prosze pisac, bo to moja pierwsza oferta ![]()
100%-300E
50%- 150E
25%-75E
10%-30E
5%-15E
2.5%-7.5E
W razie pytan prosze pisac na Pw, pozdrawiam Suseel