Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Staking Mtt

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
246 Wyświetlenia
Lipens

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam wszystkich. Chcialbym zlozyc oferte stakowania mnie w turniejach Mtt na 888 poker lub Poker Heaven. Powodem zgloszenia sie w tym dziale jest osiagniecie celu czyli zakup samochodu (zima tuz tuz) i wyplata 100% rolla z 888 poker oraz 80% z PH.
Teraz przejdzmy do konkretow:) Chcialbym otrzymac 500$ (bez tej kwoty nie zaczynam) aby moc grac zgodnie z BRM turnieje od 5-10 $. Okres stakowania mialby obejmowac 200 turnieji lub okres 30 dni od daty zawarcia umowy. Wrazie niepowodzenia( nie biore tego pod uwage) jestem w stanie zwrocic do 50% udzialow. Teraz przejdzmy do podzialu zyskow, jezeli pokeroom zaoferuje mi jakikolwiek bonus to sie nim dzielimy na PH wlaczam rowniez rakeback 30%. Co do zyskow z turnieji dzielimy sie fifty-fifty.
Przejdzmy do moich wynikow a raczej nickow bo screenow nie mam ze wszystkich wygranych, czyli wystarczy uzyc sharkscope. Sprzedaje udzialy min 10% czyli 50$ a gre zaczynam dopiero jezeli zostanie zebrana pelna kwota.
888 Poker- Lipens
PH- VeBarca85
oba konta podpiete pod PS.

Link do Feedbacku ponizej
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=208648

Zapraszam do stakingu i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Kindek90

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Dodaj link do feedbacku , bo Ci zamkną wątek :P

Odpowiedz
Cytat
Lipens

Dzieki za info :f_thumbsup: kto jak nie Ty by znal caly regulamin :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat