Skip to forum
Notifications
Clear all

staking NL10-50

4 Posts
3 Users
0 Reactions
837 Views
sosick84

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Siema,

Poszukiwani gracze nl10-50. Chętnych zapraszam do wypełnienia formularza:

formularz

Uprzedzając zapędy moderatorów oświadczam, iż jestem graczem mtt i NIE OFERUJE COACHINGU NLH CASH.

Feedback:

feedback

Reply
3 replies
hazelasty

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
_cool:

Reply

Reply
hazelasty

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. :spade:

Reply