Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siemka .
wystawiam oferte na nl200, zbieram 50 bi. 150k. Czas: miesiąc +-kilka dni. Bede grał zwykłe stoły + ew. 1 rusha 70/30 profit ,all rb do profit . W zależności od zainteresowania stejka zaczynam od razu po zaakceptowaniu. Na chwile obecna stejkerzy z poprzednich stejkow zostaja , maja pierwszenstwo w dobraniu % . jezeli ktorys ze stejkerow nie dobiera , drugi ma pierwokup jak i on sie nie zdecyduje to udzialy sa wolne.
kilka wyliczen jakby to mialo/moglo wygladac :
mchzstyle - do tej pory ma ~41.5%:
opcja 1. jeżeli zostanie z obecym kapitałem 2500$/10000$ - > 25%
opcja 2. dobiera do 41.5% czyli 4150$ -2500$ - 618$(profit z poprzedniego stejka)=1032$ do dopłaty
89deny89 - obecnie posiada 58.5%
opcja 1. jeżeli zostanie z obecym kapitałem 3500$/10000$ - > 35%
opcja 2. dobiera do 58.5% czyli 5850$ -3500$ - 871$(profit z poprzedniego stejka)=1479$ do dopłaty
Sa to przykładowe wyliczenia, wszystko zależy od obecnych stejkerów na co sie zdecyduja. Np. jeżeli kapitał zostaje u któregoś a profit do zwrotu prosze o info. Jezeli któryś ze stejkerów chciaby powiekszyć % zangazowania o profit to zaokragle do pelnych 1% i reszte odeśle .
Być może obaj stejkerzy sie zdecyduja nie dobierać i wtedy zostaje 40% wolne .
Pozdro