Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Szkoda że dopiero teraz widze ten wątek, może kogoś bym uratował. Wronx wywinął mi taki sam numer w prywatnym stakingu na jakieś 700-800$ (nie pamietam teraz dokładnej kwoty). Było to dwa lata temu, od tego czasu w międzyczasie miał na pewno tyle kasy żeby mi oddać, nie zrobił tego mimo przypomnienia. Więc nie tylko hazardzista o słabej psychice, ale po prostu złodziej z premedytacją, skoro nie oddaje nawet jak ma. Współczuję, nigdy nie zobaczycie pieniędzy.
Jeśli jakimś cudem się mylę, to mi też odeślij. Jakby ktoś coś to mogę na priv "pospekulować" na temat danych osobowych użytkownika, posiadam pewne informacje w tym zakresie.