Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

...

13 Posty
4 Użytkownicy
19 Reakcje
1,228 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 20k :f_love:

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Oferta na pewno ev+, zwłaszcza biorąc pod uwagę poprzednie stejki ale to dzisiaj druga oferta na kilkanaście k :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

.

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Daj wstępnie 10 000$

Odpowiedz
Cytat
Bezimienny90

Napisane przez Mikson92

20k :f_love:
Mniej się nie da na takie stawki.
Oferta jak najbardziej ev+, także zapraszam.

witam .
moje pytanie brzmi dla kogo ta oferta jest ev+ ?
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
Bezimienny90

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 1% to najmniejsza cegła, czy mogę wziąć 0,5%?

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat