....za duzo alkoholu...delete
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej,
to świetnie, że młodzi ludzie podążają za marzeniami i walką o to by być lepszym graczem, chcą się rozwijać i dążyć do sukcesu. Niestety nie mogę w Ciebie zainwestować, ponieważ jestem trzeźwy, mimo wszystko życzę powodzenia! (warto byłoby pokazać jakiś graph przyszłym inwestorom)
Napisane przez DawidekZKS1
Oferta, która mnie interesuję to 20 dolarów, może być w dwóch cegłach.
Poszło
Spoiler

Czekam na railing
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Rezerwa na pierwsza cegle. Jak sprzedasz dwie to wplace