Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich!
Jako iż zostałem wyrolowany przez „kolegów” na 1780$, potrzebuje Waszej pomocy. Jestem wygrywającym (chyba :P) graczem nl50, gram speed poker na paddy power poker, z darmowych 10$ zrobiłem w pierwszym dniu ponad 120$, w przeciągu kilku dni od nl10 w ultra szybkim czasie (troszkę naciągając BRM) ~(grałem nl 20 mając 450$) zniszczyłem nl25 dobiłem do nl50 i wpłaciłem kase żeby mieć spokojnego rolla na nl 50. Mimo kilku Bad betów (screeny są gdzies w day/night cafe) grało mi się dość dobrze i byłem + 5bi.
Wszystko zapowiadało się pięknie i cacy jednak byłem na meczu LM u znajomego i obstawialiśmy mecze na żywo na laptopie takiego kolegi i zapomniałem się wylogować ze strony – wiem, mój błąd. Na drugi dzień w historii konta ujrzałem
![]()
Speer poker jest dość swingową grą więc potrzebuje 65 bi na nl20 (na nl20 bo tam czułem się mega pewnie i wręcz niszczyłem, na nl50 szło mi dobrze ale nie chce ryzykować).
Stejk zaczyna się od uzbierania potrzebnej kwoty i trwa do najpóźniej 10 października (i tak zapewne go skończe wcześniej),ponieważ chce wygrindować diament i pojechać na zlot do Berlina. Bardzo mi na tym zależy aby spotkać się z Martą
i resztą załogi ♠_wink:
Niestety nie używam pt3 ani hm, a Speed Pokera nie ma na żadnych stronach z statystykami więc wrzucam wyniki z gry w print screenach. Co do umiejętności to mogą je także śmiało potwierdzić ludzie, których trenowałem (za darmo) i pomagałem im grać bez spięć na nl10 i nl20. Poniżej załączam zdjęcie z cząstki nl20.
Railing: będę codziennie pisał ile $, % bonusu oraz będę wrzucał jakieś ciekawsze poty.
Mam tam bonus do wyrobienia 50$ to jakieś 5k vpp, za to dostane bonus cash 25$,więc na koniec gry dodatkowo mamy gwarancje 75$ zysku.
Profit: 50/50, rb (75$ w bonusie + turnieje vip) 60/40 dla mnie + diament = wyjazd do Berlina na którym mi najbardziej zależy.
Płatność moneybookers.
Staking odbywa się na Paddy Power Poker.
Feedback - RudiPijak120
Cash rudego
PS. Możliwe jakieś uwagi i lekkie negocjacje chociaż ofertę uważam za uczciwą.
Zatwierdzone
Kendimann - 100$ (zapłacone
)
Kemor - 200$ (zapłacone
)
bl4dy84 - 75$ (zapłacone
)
rotie21 - 200$ (zapłacone
)
wojtaszka - 175$ (zapłacone
)
majkjel - 200$ (zapłacone