Skip to forum
Notifications
Clear all

Wspolpraca

6 Posts
3 Users
18 Reactions
3,579 Views
wariat9213

Witam

Gram profesjanolanie (jako glowne zrodlo utrzymania) od okolo 4 lat. Gram glownie gry NLHE nl25-50 i czasami dobre MTT.
Przerobilem wiele kursow i materialow szkoleniowych, mam bardzo solidne fundamenty i zrozumienie gry. Jestem biegły w multitablingu ,szybkim rozbijaniu sytuacji na czynniki pierwsze i podejmowaniu optymalnych decyzji. Chcialbym nawiazac obopólną współpracę z kimś grającym wyżej. Na początek mogę przesłać baze HM z ostatnich 6 miesiecy i mozemy podyskutowac o najwiekszych leakach i szczegolach wspolpracy.
Winrate 5bb/100 przy konkretnym multitabling 9-12 stolow.
https://ibb.co/RTBQqwd

Pozdrawiam

Reply
5 replies
71022

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

ale wiesz że tak domyślnie to za to że ktoś kto grający niżej kto chciałby nawiązać współprace z kimś grającym wyżej musi zapłacić? Wiesz że tak działa świat? Czy po prostu chcesz wyruchać system i liczysz na to że ktoś kto gra wyżej poświęci swój czas na to żeby samemu stanąć w miejscu i Tobie pomóc bo ty byś chciał żeby ktoś Tobie pomógł.

Reply
wariat9213

No skoro post jest w dziale staking, to chyba oczywiste ,że nie jest to pomoc charytatywna. Lekkie sprostowanie, nie sądziłem, że ktoś moze to tak zinterpretować.

Reply
DzikiHenry

Na jakim roomie grasz?
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Reply
wariat9213

bet365 wiekszosc

Reply
DzikiHenry

Z Polski grasz?
btw dobrze ci sciaga handy ? bo ja w pt4 mam jakies pogiete wykresy i staty czasem, pokazuje mi ze wygrywam na nonsd w
dupe na zielonej i sd
albo pokazuje mi ujemny winrate a wykres w bb dodatni a w $ ujemny nie wiem ocb
miales takie problemy ?

przyjmij zapro

Reply