Skip to forum
Notifications
Clear all

Phenibut.

12 Posts
7 Users
14 Reactions
888 Views
Redwinee

Słynny na tym forum phenibut, myślę że polecać nie trzeba :f_biggrin:

EDIT - sprzedane.

Może komuś się przyda :f_drink:

Reply
11 replies
aghiri

Cześć Wiktor, a czemu sprzedajesz? Nie działa na Ciebie?

Reply
bikmak99
Redwinee

Działa elegancko, ale za dużo z tym eksperymentowałem i wolę już nie kusić losu. Tak w skrócie. Phenibut działa ok, zamawiałem od Revange 3x i jest to w porządku sort, gorszy niż Swiss Herbal ale daje radę.

Reply
Redwinee

PS nikogo nie namawiam, to nie jest zabawka. Po prostu jak ktoś planuje kupić pheni to jest okazja urwać trochę taniej.

Reply
baranek

pw

Reply
michal19888

O skutkach ubocznych fenibutu

Spoiler

Skutków ubocznych może być sporo. Wśród nich sedacja, nadmierna senność, zmęczenie – choć niekiedy właśnie sedatywne działania są celem stosowania fenibutu. Z tych definitywnie niepożądanych wymienić można bóle i zawroty głowy, nudności, rozkojarzenie.

Nie można pominąć tematu potencjału uzależniającego fenibutu. Ten środek szybko buduje tolerancję, a gdy ta się pojawi, to absolutnie nie należy zwiększać dawek, a raczej zrobić przerwę, by układ nerwowy zyskał chwilę na regenerację. Nadużywanie fenibutu skutkuje zmniejszeniem gęstości receptorów GABA(B), przez co pomiędzy kolejnymi dawkami samopoczucie jest znacznie gorsze i chęć przyjęcia fenibutu wzrasta. Jak to mówią, apetyt wzrasta w miarę jedzenia.

Serio polecam wam aswagande sam stosuje i uważam, że to jest super suplement diety, widzę same pozytywy w szczególności dla osób mających stresująca pracę. Kiedyś jak stres w pracy się pojawiał to albo wychodziłem na papierosa albo coś podjadałem po 5 tygodniach stosowania ashwagandy stres odczuwalny zmniejszył się u mnie o jakieś 80%.
Ja używam ashawahandy z KFD kupionej na allegro dawkuję sobie 1 tabletkę na dzień, nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak skutecznym suplementem diety i każdemu go polecam

Reply
Redwinee

Porównywać ashwagande do pheni to trochę tak jakby porównywać Panmorza do Iimitlessa IMHO.

@edit
Wiem, że ashwaganda działa, ale to porównanie jest zupełnie bez sensu. Ci co mieli do czynienia z phenibutem wiedzą co mam na myśli.

Reply
szugamiszcz

Phenibut to genialny suplement, ale rzeczywiscie to nie zabawka i wydaje mi sie ze nie dla kazdego. Jak ktos z was chce go stosowac to trzeba to robic z glowa

Reply
michal19888

Napisane przez Redwinee
Porównywać ashwagande do pheni to trochę tak jakby porównywać Panmorza do Iimitlessa IMHO.

@edit
Wiem, że ashwaganda działa, ale to porównanie jest zupełnie bez sensu. Ci co mieli do czynienia z phenibutem wiedzą co mam na myśli.

Możesz wyjaśnić dokładnie jakie działanie ma Phenibut dla gracza co on takiego właściwie robi, że chcesz po niego sięgać ?

Reply
Krismat23

Czujesz jasność umysłu i masz focus jak laser, delikatne pobudzenie ale nie za duże, bardzo łatwo złapać flow po nim, utrzymujące się nawet ponad 2h w bardzo mocnym A-game, po prostu spot, spot , spot i masz z tego fun do tego. Wariancja mniej rusza, nie trzeba aż tak używać umysłu do przetwarzania tych emocji po badbeacie, łatwiej "spływają" po Tobie. Wiadomo, nie ma to samych plusów, potem jak już zejdzie jesteś bardzo śpiący więc polecam przed np. wieczornym graniem - wtedy jeszcze na wymęczeniu pokerowym śpię jak dziecko i rano nie ma żadnych złych efektów. Brać z przerwami jak już, w szybkim tempie wyrabia się tolerancja, zależy od człowieka i jego psychiki, ale może uzależnić. Gram PLO więc skusiłem się na testy poprzez to forum i pewnego bloga, naprawdę mogę polecić, ale z głową, jak z każdą używką/lekiem.

Reply
Redwinee

Tak jak kolega wyżej pisze. Natomiast jest to używka do stosowania raz na jakiś czas, 1 max 2x w tygodniu i tego trzeba bardzo pilnować bo jak się wpadnie w ciąg to już tak kolorowo nie jest. Poza tym to świetny zamiennik alkoholu jak ktoś chce z niego zrezygnować :f_drink:

Btw. - sprzedane.

Reply