Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

bezprzewodowy internet

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
478 Wyświetlenia
mikeplotka

witam, poszukuje najlepszego rozwiazania w kwestii bezprzewodowego internetu do laptopa na okres 6 miesiecy, czy ktos zna sie na temacie i moglby cos konkretnego doradzic?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
mikeplotka

oczywiscie taki, zeby swobodnie ogarnac pokera :)

Odpowiedz
Cytat
tomson1946

Areo2? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
Orlo007

temat poruszany na forum juz kilkakrotnie, opcja "szukaj" nie gryzie!

Odpowiedz
Cytat
marcino18

Napisane przez tomson1946
Areo2? :thinking:
nigdy w zyciu do pokera

Odpowiedz
Cytat

Hej,

wątek nie dotyczy pokera więc przenoszę go do działu który bardziej pasuje do tematu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Witam

Chyba nadal są w ofercie zestawy SMART w orange - za 5 PLN masz 250 Mb. W zestawieniu ofert na marzec/kwiecień to było najtaniej. Już nawet nie pamiętam na jakiel stronie to zobaczyłem...

Oczywiście musisz mieć własny modem USB.

Odpowiedz
Cytat
trinec

Nie wiem na ile potrzebny jest Ci całkowicie osobny internet, ale ja np korzystam w skrajnych przypadkach (kiedy mój stacjonarny dostawca zastrajkuje) ze smartfona. Abonament w Playu, mam najmniejszy pakiet (0,5GB) i w razie konieczności podłączam smartfona do lapka i używam go jako modem. W ten sposób nie muszę podpisywać żadnej umowy z innym dostawcą a i "modem na kartę" sprawiałby mi trudności w przypadku dłuższego nie korzystania z tego neta (pakiety po kilku/kilkunastu dniach tracą ważność i trzeba na nowo doładowywać). Niemal darmowa opcja, gdyż z neta w smartfonie korzystam mimo wszystko w innych przypadkach, więc nie ma sensu rezygnowania z tego pakietu.

Odpowiedz
Cytat