witam, poszukuje najlepszego rozwiazania w kwestii bezprzewodowego internetu do laptopa na okres 6 miesiecy, czy ktos zna sie na temacie i moglby cos konkretnego doradzic?
Hej,
wątek nie dotyczy pokera więc przenoszę go do działu który bardziej pasuje do tematu.
Pozdrawiam.
Witam
Chyba nadal są w ofercie zestawy SMART w orange - za 5 PLN masz 250 Mb. W zestawieniu ofert na marzec/kwiecień to było najtaniej. Już nawet nie pamiętam na jakiel stronie to zobaczyłem...
Oczywiście musisz mieć własny modem USB.
Nie wiem na ile potrzebny jest Ci całkowicie osobny internet, ale ja np korzystam w skrajnych przypadkach (kiedy mój stacjonarny dostawca zastrajkuje) ze smartfona. Abonament w Playu, mam najmniejszy pakiet (0,5GB) i w razie konieczności podłączam smartfona do lapka i używam go jako modem. W ten sposób nie muszę podpisywać żadnej umowy z innym dostawcą a i "modem na kartę" sprawiałby mi trudności w przypadku dłuższego nie korzystania z tego neta (pakiety po kilku/kilkunastu dniach tracą ważność i trzeba na nowo doładowywać). Niemal darmowa opcja, gdyż z neta w smartfonie korzystam mimo wszystko w innych przypadkach, więc nie ma sensu rezygnowania z tego pakietu.