Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

e-czytnik

9 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
751 Wyświetlenia
Lucenzi

Witam . Ma zamiar kupić sobie e-czytnik , tylko nie wiem jak się do tego zabrać . Wiem że ma być e-papier , albo e-ink i chce poprostu na nim czytać książki . Chce wydać do 500zł. Jakieś tipy?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

http://allegro.pl/amazon-kindle-4-bez-reklam-24h-poznan-fv-23-gw-i2623218722.html

Polecam kindle 4, nie meczy oczu bo nie ma własnego podświetlenia, mozna czytac na słoncu, wygodny i bateria trzyma na tyle długo ze nie musisz biegac z ładowarką co chwile. Co ważne ma tez wifi

pod tymi wzgledami praktycznie nie ma konkurencji

Odpowiedz
Cytat
kajot205

Nie lepiej bezpośrednio z Amazonu i taniej?

Obecna cena:

Odpowiedz
Cytat
walekkk3
psychoreaper

Ostatnio kupiłem kindle 4 na allegro za 400 zl z przesyłką :f_cool:

Odpowiedz
Cytat

ostatnio w x-komie byłem świadkiem jak pani chciała sobie kupić e-czytnik a sprzedawca tak ją zabajerował że rozmowa skończyła się na Samsungu Galaxy Tab 2 :D

żeby nie było oftopu to tez polecam coś w stylu Kindle.

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez Lucenzi
Witam . Ma zamiar kupić sobie e-czytnik , tylko nie wiem jak się do tego zabrać . Wiem że ma być e-papier , albo e-ink i chce poprostu na nim czytać książki . Chce wydać do 500zł. Jakieś tipy?

Cześć Lucenzi!

Myślę, że na początek warto przeszukać forum, bo mieliśmy już dwa tematy o czytnikach:

Czytniki e bookow, e-czytniki

Ebook reader? kindle?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

z dobrych masz: Kindle, Onyx, oraz - narazie niedostępny niestety w Polsce, ale lkudzie sprowadzają, czytnik z Barnes&Noble.

I to tyle jeśli chodzi o dobre e-inki.

Odpowiedz
Cytat
imfar

Napisane przez erykzholdy
z dobrych masz: Kindle, Onyx, oraz - narazie niedostępny niestety w Polsce, ale lkudzie sprowadzają, czytnik z Barnes&Noble.

I to tyle jeśli chodzi o dobre e-inki.

a Nook, Sony, Pocketbook, Prestigio i jeszcze pewnie parę innych? Firm i modeli jest wiele. Na różnych stronach są opisy, porównania, recenzje, co tylko chcecie.

Odpowiedz
Cytat