Witam . Ma zamiar kupić sobie e-czytnik , tylko nie wiem jak się do tego zabrać . Wiem że ma być e-papier , albo e-ink i chce poprostu na nim czytać książki . Chce wydać do 500zł. Jakieś tipy?
http://allegro.pl/amazon-kindle-4-bez-reklam-24h-poznan-fv-23-gw-i2623218722.html
Polecam kindle 4, nie meczy oczu bo nie ma własnego podświetlenia, mozna czytac na słoncu, wygodny i bateria trzyma na tyle długo ze nie musisz biegac z ładowarką co chwile. Co ważne ma tez wifi
pod tymi wzgledami praktycznie nie ma konkurencji
ostatnio w x-komie byłem świadkiem jak pani chciała sobie kupić e-czytnik a sprzedawca tak ją zabajerował że rozmowa skończyła się na Samsungu Galaxy Tab 2 ![]()
żeby nie było oftopu to tez polecam coś w stylu Kindle.
Napisane przez Lucenzi
Witam . Ma zamiar kupić sobie e-czytnik , tylko nie wiem jak się do tego zabrać . Wiem że ma być e-papier , albo e-ink i chce poprostu na nim czytać książki . Chce wydać do 500zł. Jakieś tipy?
Cześć Lucenzi!
Myślę, że na początek warto przeszukać forum, bo mieliśmy już dwa tematy o czytnikach:
Pozdrawiam.
z dobrych masz: Kindle, Onyx, oraz - narazie niedostępny niestety w Polsce, ale lkudzie sprowadzają, czytnik z Barnes&Noble.
I to tyle jeśli chodzi o dobre e-inki.
Napisane przez erykzholdy
z dobrych masz: Kindle, Onyx, oraz - narazie niedostępny niestety w Polsce, ale lkudzie sprowadzają, czytnik z Barnes&Noble.I to tyle jeśli chodzi o dobre e-inki.
a Nook, Sony, Pocketbook, Prestigio i jeszcze pewnie parę innych? Firm i modeli jest wiele. Na różnych stronach są opisy, porównania, recenzje, co tylko chcecie.