Skip to forum
Notifications
Clear all

Headset

5 Posts
5 Users
3 Reactions
901 Views
trzcinek

Tak jak w tytule poszukuję headseta dla siebie. Używany będzie on głównie do podstawowych rzeczy takich jak: słuchanie muzy, rozmowy poprzez skype, teakspeak. Zależy mi oczywiście na dobrej jakości zarówno wykonania jak i dźwięku. Budżet mam dosyć elastyczny, ale nie chciałbym koniecznie wydawać dużej ilości gotówki na sprzęt z którego i tak nie wykorzystam całego potencjału. Także budżet to powiedzmy 150-300pln.

Z góry dzięki za propozycje!

Reply
4 replies
MWaler

Osobiście posiadam Kraken'y od razera (klik) (link randomowy - ofc jak poszukasz to pewnie i za 200zl znajdziesz)

Słuchawki bardzo fajne, a do tego osoby z którymi rozmawiam przez skype chwalą sobie że nie ma żadnych zagłuszeń i szumów z mojej strony.
Jedyny ich mankament to to że jak masz duże uszy to mogą zacząć po paru godzinach Cie boleć. Jakość dźwięku też b.dobra.

Daje im 5/6.

Reply
Moderator
baadnewz01

Ja korzystam z Sharkoon Shark Zone H10 są niedrogie, mają jak na tę cenę dobry mikrofon, spore przetworniki, bardzo wygodne, nie wygłuszają za bardzo co akurat mi trochę przeszkadzało na początku, do słuchania muzyki też nie są najgorsze, ale bas nie powala. Z droższych Hypery są bardzo fajną opcją _thumbsup:

Reply
Artur90

Takstar HD6000, Encore Rockmaster OE (pytanie jeszcze jaka muzyka lub czego oczekujesz?). Dodatkowo bardzo poważne rozważnie karty dźwiękowej.
+
Zalman ZM-MIC1

I ogólnie:
http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/

Reply
xSniFF

A polecacie możę jakieś bezprzewodowe?Korzystam z laptopa który jest koło monitora i obawiam sie ze kabel mi moze przeszkadzac.

Reply