Polecacie jakieś komórki, które aktualnie macie?. Myślę o jakimś nowym telefonie dotykowym i zastanawiam się jakiego.
Napisz coś więcej.
Przede wszystkim do czego potrzebujesz (jakieś filmy, gry itp.) no i zakres cenowy
mam możliwość komórki w angli, bo taniej, ale widzialem, ze ceny w polsce nie sątragiczne.
telefon głownie do rozrywki. internet może tv. Na kartę
Mam Iphone 3 czyli praktycznie to samo co Iphone4 tylko gorsze parametry.
Jest OK, ale są dwa minusy jak dla mnie.
- brak AdobeFlashPlayera
- bardzo ograniczona funkcja Bluetooth, nawet nie można nic przesłać bo nie ma takiej opcji.
powiem tak - miałem już różne tel., ale odkąd posiadam iphone 4, na nic innego oprócz innego iphona się już raczej nie przesiądę.
Napisane przez Mooris
powiem tak - miałem już różne tel., ale odkąd posiadam iphone 4, na nic innego oprócz innego iphona się już raczej nie przesiądę.
drogo
Motorola defy - tania, wytrzymała, android 2.2, dobry wyświetlacz, spoko wygląda
W przedziale cenowm w którym szukałem to chyba najlepszy wybór....
Zgadzam się z przedmówcami, zależy czego oczekujesz...
Jeśli stabilność i szybkość działania zdecydowanie IPhone (tak naprawde obojętnie który), jak lubisz się bawić telefonem to coś z Androidem (samsung, SE...) a jak chcesz przyszpanować to coś z nowości (moim skromnym zdaniem - przełom) to LG Swift 3D miałem okazję się nim bawić i naprawdę fajne efekty, można już tanio go kupić ale niedługo będą lepsze modele 3D (choćby samsung). Jeśli szukasz czegoś w dobrej relacji cena/jakość to polecem Samsung ACE.
Pozdro,
PS. Handluję telefonami;)

Jakość wykonania 9/10 - nic nie trzeszczy, nic nie piszczy a jakość materiałów także bardzo dobra (aluminium + gumowany, bardzo fajny w dotyku plastik)
System 10/10 - Android, mówi samo za siebie, telefon ma najnowszą aktualizację 2.3 gingerbread, lepszy od androida może być tylko iOS, ale zależy co kto lubi, bo iOS - zamknięty system, wszystko dobrze chodzi, ale mało rzeczy do konfigurowania, będziesz miał iphona jak wszyscy inni ;p, Android - otwarty, możesz wgrywać nowe ROM'y, które całkowicie zmieniając wygląd i konfiguracje, a także rozmieszczać widżety, dodawać ile chcesz pulpitów itd, jednym słowem możesz w 100% dopasować telefon do siebie. No i pełno aplikacji, wszystkie albo z darmowymi zamiennikami albo całkowicie za darmo.
Cena - ja swojego dałem 700zł na allegro (odbiór osobisty), miesiąc używany co prawda, ale w ogóle nie widać na nim śladów użytkowania. A telefon chodzi miodnie, zawsze miałem symbiana i to jak niebo a ziemia
Napisane przez Mooris
wszyscy ktorym polecam iphona tak mowia
wszyscy fajnie opisujecie :). a cena telefonu do 500zł?
nokie są wytrzymale.
Ale ja mysle o telefonie np. internet. poker.