Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Komórki.

20 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,324 Wyświetlenia

Polecacie jakieś komórki, które aktualnie macie?. Myślę o jakimś nowym telefonie dotykowym i zastanawiam się jakiego.

19 odpowiedzi
galer

Napisz coś więcej.

Przede wszystkim do czego potrzebujesz (jakieś filmy, gry itp.) no i zakres cenowy :)

mam możliwość komórki w angli, bo taniej, ale widzialem, ze ceny w polsce nie sątragiczne.

telefon głownie do rozrywki. internet może tv. Na kartę :D

SeBiX7

rozrywka to najlepiej na Android albo iOS czyli Iphone 4 albo Samsung Galaxy S2

mko101

iPhone 4, pozdro!

erpegie

Mam Iphone 3 czyli praktycznie to samo co Iphone4 tylko gorsze parametry.
Jest OK, ale są dwa minusy jak dla mnie.

- brak AdobeFlashPlayera
- bardzo ograniczona funkcja Bluetooth, nawet nie można nic przesłać bo nie ma takiej opcji.

krzychoo89

iphone, jakikolwiek

za miesiac wychodzi 5 polecam

Mooris

powiem tak - miałem już różne tel., ale odkąd posiadam iphone 4, na nic innego oprócz innego iphona się już raczej nie przesiądę.

Napisane przez Mooris
powiem tak - miałem już różne tel., ale odkąd posiadam iphone 4, na nic innego oprócz innego iphona się już raczej nie przesiądę.

drogo ;(

pumaolePL

Samsung 8500 wave

isioveb

Motorola defy - tania, wytrzymała, android 2.2, dobry wyświetlacz, spoko wygląda :) W przedziale cenowm w którym szukałem to chyba najlepszy wybór....

Zgadzam się z przedmówcami, zależy czego oczekujesz...
Jeśli stabilność i szybkość działania zdecydowanie IPhone (tak naprawde obojętnie który), jak lubisz się bawić telefonem to coś z Androidem (samsung, SE...) a jak chcesz przyszpanować to coś z nowości (moim skromnym zdaniem - przełom) to LG Swift 3D miałem okazję się nim bawić i naprawdę fajne efekty, można już tanio go kupić ale niedługo będą lepsze modele 3D (choćby samsung). Jeśli szukasz czegoś w dobrej relacji cena/jakość to polecem Samsung ACE.

Pozdro,

PS. Handluję telefonami;)

ja z cała pewnością mogę polecić HTC Desire:

Jakość wykonania 9/10 - nic nie trzeszczy, nic nie piszczy a jakość materiałów także bardzo dobra (aluminium + gumowany, bardzo fajny w dotyku plastik)

System 10/10 - Android, mówi samo za siebie, telefon ma najnowszą aktualizację 2.3 gingerbread, lepszy od androida może być tylko iOS, ale zależy co kto lubi, bo iOS - zamknięty system, wszystko dobrze chodzi, ale mało rzeczy do konfigurowania, będziesz miał iphona jak wszyscy inni ;p, Android - otwarty, możesz wgrywać nowe ROM'y, które całkowicie zmieniając wygląd i konfiguracje, a także rozmieszczać widżety, dodawać ile chcesz pulpitów itd, jednym słowem możesz w 100% dopasować telefon do siebie. No i pełno aplikacji, wszystkie albo z darmowymi zamiennikami albo całkowicie za darmo.

Cena - ja swojego dałem 700zł na allegro (odbiór osobisty), miesiąc używany co prawda, ale w ogóle nie widać na nim śladów użytkowania. A telefon chodzi miodnie, zawsze miałem symbiana i to jak niebo a ziemia ;)

krzychoo89

Napisane przez Mooris

wszyscy ktorym polecam iphona tak mowia ;)

wszyscy fajnie opisujecie :). a cena telefonu do 500zł?

nokie są wytrzymale.

Ale ja mysle o telefonie np. internet. poker. :)

Dzięki wszystkim.

Już jutro powinienem mieć telefon ;)

isioveb

co wybrałeś?

powiem tak. niby nie są tak dobre jak nokie (psje)

ale samsung galaxy mini

roztocz

jako, że siedzę od kilku lat w tym biznesie to nie moge pochwalić Twojego wyboru :)