Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kontrola komputera

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,003 Wyświetlenia

Witam!
Mam pewien problem. Ostatnio moja dziewczyna dziwnie się zachowuje, nie pozwala mi dotykać swojego telefonu/komputera, przy próbie choćby sprawdzenia swojej poczty stoi za mną i się denerwuje, mówiąc żebym zostawił jej komputer w spokoju a jak wezmę do ręki jej telefon żeby sprawdzić godzinę, ona po prostu dostaje szału. Wg mnie coś jest na rzeczy i tutaj pojawia się pytanie czy macie jakiś pomysł na monitorowanie jej działalności na komputerze? wiem że są programy zapisujące logi z klawiatury, ale jestem w tym kompletnie zielony i prosiłbym o jakieś rady skąd to wziąć i co dalej.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

cool story

Odpowiedz
Cytat
bartek3112

gach on the river !
:]

Odpowiedz
Cytat

Ja to sie tam nie znam na tych hakerskich programach ale mozna ustawic team viewer tak zeby uruchamial sie przy starcie systemu i ustawic do niego stale haslo. Problem jest taki ze dziewczyna musialaby byc niezle nieogarnieta zeby nie zauwazyla tego programu w trayu, mozliwe da sie jakos ukryc jego procesy :)

Odpowiedz
Cytat

A mi sie zdaje ze cos kreci i trzeba ja potrzasnac i ewentualnie kopnac w tylek, a nie bawic sie w Jamesa Boda.

Odpowiedz
Cytat
Prezydent1

a może... szczera rozmowa?

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

znalem takiemalolaty co wysylaly jakims zbookom przez telefon zdjecia golych cycek za doladowanie :D a to bylo pare lat temu teraz to moze wysylaja sobie jakies filmy hd :F

na bank cos jest na rzeczy ale co tego nie wie nikt
to nie musi byc gach tylko jakies inne jej shizki wiec bez paniki
teraz tylko spokoj + logika + obserwacja :D + podstawa nie dawaj po sobie znac ze
mozesz pogadac na spokojnie drazac temat ale utrzymujac go bez awantury i potem 'olac' i wnikac po swojemu

zeby wiedziec ze ma gacha nie musisz sprawdzac kompa czy telefonu wystarczy ogarnac jej wolny czas i sie zastanowic kiedy ma wystarczajaco duzo czasu zeby poswiecic 3h+ na gacha :)

nie wiem ile tam macie lat
ale moja siostra miala taki pomysl ze specjalnie zerwala ze swoim facetem ( z kotrym notabene zyje teraz ) po to zeby na wakacje jak ona to stwierdzila 'pozyc sobie czy wyszalec sie' cos takiego
dla mnie to obv OMFG :)

lol ale ze mnie szerlok od spraw matrymonialnych buehe
pozdro

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Napisane przez Prezydent1
a może... szczera rozmowa?

buehehe szczera rozmowa z kobieta ? :) hehehe taa

Odpowiedz
Cytat
PLtotoryl

Ludziom to się w du*ach poprzewracało. Odłącz jej neostrade. :) :fuckyeah

Możesz też zatrudnić Rutkowski Patrol albo Malanowskiego (ten drugi specjalizuje sie w zdradach dostaniesz zajebiste okulary z kamerą i wszystko będziesz wiedział).

Swoją droga niema to jak założyć konto na forum pokerowym, żeby spytać jak szpiegować dziewczynę lol. Jak nie jest ładna to olej sprawę.

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

heh.... do telefonu jesli ma w miare nowy spy phone zainstaluj a na komputer jakiegokolwiek keyloggera z sieci i sam sobie ustaw gdzie ma wysylac logi... ot co.... prosto i skutecznie ;-))

zastanawiam sie po co jednak to robic - faktycznie jesli szczera rozmowa nie pomoze to raczej szpiegowaniem tez nic nie zdzialasz (no chyba ze chcesz komus obic twarz, jednak pamietaj ze "ten drugi" moze sadzic ze jest wolna ;-))

Odpowiedz
Cytat